COMPETITII‎ > ‎

''CASTING IN DECEMBRIE''- Turnul de televiziune Galati, 20.12.2014

1.Concursul se va desfăşura la Plaja Lipoveneasca, pe data de 20 Decembrie 2014.
2.Concursul se adreseaza numai celor INSCRISI. Inscrierile se vor face pe data 20.12.2014 între orele 09,00-09,30. La concurs pot participa atat membrii A.P.S.F.P.’’VALURI DE CRAP’’, cat si cunoscuţii lor sau alţi doritori care agreează o astfel de consolare cu gândul la anul ce vine.
3.Locul desfasurari este plaja din dotare ;
4.CONCURSUL SE VA DESFĂŞURA LA INDIVIDUAL ;
5.Scopul concursului este testarea indemanarii participantilor in lansarile momelilor artificiale la pescuitul rapitorilor sau a vegetaţiei specifice apelor curgatoare;
6.Numar de scule-se va utiliza o singura lanseta cu o linguriţă de 9-12 grame pusa la dispozitia participantilor de catre asociaţie pentru egalitate de şanse.
7.Lansarile se vor face asupra a trei tinte cu diametrul de 50 cm, plantate la distanta de 8 m, 10 m si 12 m, in evantai fata de standul de concurs;
8.Fiecare concurent va beneficia de 2 aruncari de acomodare, cu ustensila si mediul ;
9.În concurs se vor face cate 3 aruncari la fiecare tinta, punctajul calculandu-se pentru fiecare lansare cu formula :
(1/distanta de la momeala la centrul tintei-in cm) x 100
In traducere liberă pentru o arucare la distanţa de 35 cm faţă de ţintă punctajul obţinut se va calcula cu formula :
(1/35) x 100=2,85 puncte
După care pentru fiecare ţintă se va face media punctelor la cele trei lansări apoi media generală(media celor trei medii corespunzătoare ţintelor 1,2 şi 3) cu două zecimale care va constituii punctajul final .
Aruncările la distanţă mai mare de 300 cm faţă de ţinte vor fi validate pentru distanţa de 300 cm.
10.Castigatorul va fi cel care acumuleaza cel mai mare numar de puncte ;
11.Se premiaza in ordinea rezultatelor obtinute locul I, II si III. Vorba vine: ''se premiaza''...
12.Festivitatea de premiere se va desfasura incepand cu ora 13,30 ;
13.Echipa de arbitrii activează sub deviza : N-au mâncat, n-au băut, dar………..au cotizat.
Componeţa :????????????????????????Sunt vacante :
-un post arbitru de centru responsabil cu notarea şi calculul rezultatelor ;
-două posturi arbitrii de teren responsabili cu măsurătorile(se va face prin rotaţie de către participanţi astfel încât să nu facă nimeni febră musculară deoarece sărbătorile sunt aproape).
  
Se pare ca iarna a intrat in drepturi. Febra sarbatorilor incepe sasi faca simtita prezenta. Deoarece posibilitatile de a ne deplasa in mediul in care ne simtim cel mai bine sunt limitate de conditiile atmosferice, declar deschis sezonul POVESTILOR PESCARESTI. Intradevar solutia propusa nu poate inlocui trairile efective pe malul apei motiv pentru care provocarea facuta de colegul nostru Sandu este binevenita.
In contextul aspectelor mentionate doresc sa vin cu urmatoarele precizari:
-locul unde se pot depana povestile mentionate anterior nu poate fi decat in jurul focului si daca este si pe malul apei putem spune ca avem si un bonus.  Scopul concursului este de a ne intalnii pentru cei care au placearea la un gratar si pahar de vin fiert in preajma anului nou care se apropie.  De acesta data fiind si in post, nu vom organiza cum suntem obisniuti de regula, ca aprovizionarea sa se faca la comun. In traducere libera spunem ca vom lucra cu materialul clientului, astfel incat fiecare dintre Dvs. sa se poata organiza dupa bunul plac;
-provocarea fiind facuta sub forma organizarii acestui concurs vom acorda premii. Se premiază locurile 1, 2 şi 3. Premiile vor consta in cate o mulineta de spinning pentru fiecare loc pe podium. Participantii nu sunt conditionati de statutul de membru al asociatiei;
-in compeltare la regulamentul concursului din experienta anului trecut, pentru a nu da posibilitatea de interpretari se face precizarea ca se interzice lansarea momelii artificiale DIN MANA. Este permisa aruncarea prin balans respectiv prin aruncare din spate;
-DEOARECE VREMEA SE PARE CA ESTE DESTUL DE CAPRICIOASA, PENTRU CA TOTUSI INTALNIREA SASI ATINGA SCOPUL PROPUS, DECIZIA LEGATA DE VALIDAREA ORGANIZARII VA FI POSTATA PE FORM LA DATA DE 19.12.14 INTRE ORELE 19.00-20.00. Vin cu rugamintea pentru cei care doresc sa participe sa consulte forumul la data mentionata.
Profit de ocazie si urez: LA MULTI ANI. Sanatate alaturi de cei dragi celor care isi serbeaza maine onomastica.
Cu stima
Octavian Donose
P.S. Banuiesc ca toata lumea a fost cuminte si s-a gandit la cei care de fiecare data ne acorda clauza natiunii celei  mai favorizate, ne inteleg  si ne lasa sa suportam  departe de civilizatie in ,,conditii vitrege” traiul in salbaticie pe malul apei.
Numai noi stim cat induram !

  Premiile care se vor acorda cu ocazia concursului sunt:
- Locul I : O mulineta marca BANAX 2500 W;
- Locul II : O mulineta marca ENERGO TEAM EXTREME Spin 2000;
- Locul III : O mulineta marca Tica GCA800;
- Locul IV : O mulineta marca HAKUYO OPTIMA2000-Pusa la dispozitie de magazinul MARELE PESCAR.
Cu stima.
Octavian Donose
PS Banuiesc ca au inceput sesiunile de antrenament. Tintele vor fi confectionate din fier marcate cu alb, cat mai aproape de configuratia stufului. Am renuntat la tintele din polistiren deoarece daca sunt lovite de lingurita aceasta ricoseaza iar rezultatul aruncarii nu mai este relevant.

Casting_rezulate completeComments